3 gode gaveideer til at forkæle din far

De fleste af os har et specielt forhold til vores far. Han har hjulpet os med utallige flytninger og andre af livets store eller små udfordringer. Derfor fortjener din far at blive lidt forkælet en gang i mellem. En gave i forbindelse med hans fødselsdag, jul eller fars dag er med til at vise ham, hvor meget han betyder for dig. Men hvad skal man give ham? Han ønsker sig sjældent noget, men det er alligevel lidt kedeligt at give ham den samme flaske vin hvert år. Her får du en guide til tre gaveideer til 3 forskellige typer af fædre. Du kan med garanti genkende din egen far i en af dem.

Gaven til ham, der har alt

Er din far typen, der har alt? Han har skabe fuld af dyr alkohol og al det nyeste elektronik? Netop denne type af far kan det være ekstra svært at finde en gave til. For hvad skal man give manden, der allerede har alt? I sådanne tilfælde gælder det om at være kreativ. Elsker din far at være fysisk aktiv, kan du for eksempel overraske ham med en sjov naturoplevelse. Du kan også prøve at give ham en mere personlig gave ved at indgravere hans navn eller en lille hilsen i en nøglering eller en mappe. Med en personlig hilsen bliver det ellers lidt praktiske gave til noget helt særligt. Og tingen vil helt sikker minde ham om den særlige dag og bringe glæde i lang tid. Få mange flere ideer til anderledes gaver her.

Gaven til den praktiske

Er din far typen, der altid går og ordner tusind ting i hjemmet. Det kan være, at han har en masse forskellige projekter i gang og sidder aldrig stille. Måske han også er typen, der går op i elektronik og hvidevarer? Har du sådan en type far, vil han helt sikker blive glad for en mere praktisk anlagt gave. Hvad der for andre, virker som en kedelig gave, gør ham glad. Her gælder det om at finde noget til skuret, grillen eller måske køkkenet? Få meget mere inspiration til det rette valg af køleskab på køleskab.dk?

Gaven til den hippe far

Er din far derimod typen, der godt kan lide at gøre noget ud af sig selv? Det kan være, at han går op i tøj og mærkevarer. Det kan også være, at han allerede er hoppet med på trenden om at have et velplejet skæg. Mange mænd bruger i dag deres skæg som en måde at udtrykke sig selv på. Det er en måde at dyrke et maskulint fællesskab. Hvis din far endnu ikke går op i at trimme sit skæg, vil han helt sikkert gøre det, når du præsenterer ham for de mange produkter. Et flot skæg skal både trimmes og plejes. Din far vil med sikkerhed elske dette univers, når han først er blevet præsenteret for det. Du kan for eksempel begynde dit fars engagement med en flot skægtrimmer. Der er gaveideer til mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *