Læsning til den bevidste mand

bevidst

Vi mænd kan godt have brug for at holde os opdateret på forskellige aspekter af livet og det at være mand. Det er ikke altid, at vi finder den samme underholdning og at vi får de samme gode inputs ved at læse de samme artikler som konen eller kæresten. Derfor kan det være en god ide, at du som mand finder et medie, som kan hjælpe dig med netop det. Et medie som kan underholde og oplyse ud fra et maskulint mindset og set i lyset af de problemer, som vi mænd kan støde på i hverdagen. Mandens.dk er netop sådan et sted. Her postes artikler om alt fra livsstil, økonomi, personlig pleje og shopping til fritid og sport.

Livsstil for dig som mand

Her finder du blandt en lang række andre artikler også en del om livstilsperspektiver. Læs for eksempel om det at være mand og at skulle håndtere stressede perioder i livet. Det er nemlig ikke givet, at du håndterer stress på samme måde, som kvinden i dit liv gør det. Indgangsvinklen til alle artiklerne er altid set fra mandens synspunkt. Det er med til at give dig et bedre overblik og en større følelse af samhørighed med andre af det samme køn. Det skal selvfølgelig ikke forstås som, at man her skærer alle mænd over samme kam – tværtimod. Her finder du nemlig lidt for alle de forskellige typer af mænd, som findes derude. Det betyder, at du med sikkerhed vil kunne finde artikler, som interesserer dig og appellerer til din måde at være mand på.

Mandens personlige pleje

Et sted hvor mange mænd føler at de kan komme til kort, er inden for personlig pleje. Vi kan sagtens finde ud af alle de der helt gængse ting, men de der små finesser, de kan være svære at komme rundt om. For eksempel så oplever mange mænd en kraftig tilvækst af næsehår. Vi kan jo sagtens selv se, at det ikke ser særligt godt ud, men hvordan håndterer vi det bedst? Det kan en af artiklerne på mandens.dk netop hjælpe dig til at finde ud af. Du kan læse artiklen her. Den samme hjælp og vejledning kan du få i en lang række af andre tilfælde.

God inspiration til den aktive mand

Du finder også virkelig god og kvalificeret inspiration til nye måder at opnå motion eller at få nye oplevelser på. Det være sig alt fra nye træningsmetoder, spændende rejsedestinationer til fede transportmåder. Læs for eksempel om motorcykelture, hvor benzin i blodet og store oplevelser er i højsædet. Her er artiklerne ikke mere højtidelige, end at de fleste mænd kan være med og samtidig føle sig skide godt underholdt. Den gode inspiration kan vi alle sammen have brug for en gang i mellem og det er ikke helt dumt at være bedre til at søge den, end mange mænd er. Det ender ofte med fantasiløse oplevelser uden stor variation. Det skal og kan der laves om på, hvis du som mand gene vil det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *