Oktoberfest er lige vores fest – sådan holder du en god én selv

Her på flaskesamlerne.dk elsker vi jo flasker og det gode liv, og derfor må man nok sige at oktoberfest er en fest lige efter vores hoved. Øl, vin, fest – hvad mere skal man bruge her i livet?

I artiklen her kan du læse lidt om hvordan du selv holder en rigtig god oktoberfest.

Kostumer skal der til

Det første man skal bruge hvis det for alvor skal være en god oktoberfest er kostumer. Ellers ville det jo bare være en almindelig drikke-aften (og det kan også være sjove, bevares, men de er altså ikke noget sammenlignet med en god oktoberfest).

Der findes flere butikker på nettet hvor du kan købe Oktoberfestkostumer, f.eks. Karnevalsshoppen eller Kostumeoutlet. Oktoberkostumerne kommer i flere forskellige prisklasser, så her kan man selv vælge om man går efter de billige som man nok kun kommer til at bruge den ene aften, eller om man gerne vil have et der måske er lidt dyrere, men som så måske også kan bruges flere gange og er lidt rarere at have på en hel aften.

Når du alligevel køber kostumer kan du også med fordel samme sted købe noget pynt til Oktoberfesten da det også har stor betydning for hvor festligt der kommer til at blive.

Husk masser af drikke

Det næste man skal sørge for til sin Oktoberfest efter man har sørget for kostumer er masser og masser af drikke. Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse for nogen at det er øl der skal til, og navnlig fadøl. Man kan godt lige klare sig med dåseøl og flaskeøl (men så sørg som minimum for at der er fadølsglas man kan hælde dem op i så det i hvert fald ligner en smule) hvis man ikke er mange nok til at man kan retfærdiggøre at lege et fadølsanlæg, men prøv at se om ikke du kan skaffe et fadølsanlæg, for det hører bare virkelig til en god oktoberfest.

Ud over fadøl kan du også godt servere vin, særligt bayersk hvidvin vil være meget oplagt at servere sådan en dag.

Og så husk masser af vand, både at drikke selv og at give til dine gæster. Uanset hvad man gør kommer man nok til at have lidt ondt i hovedet dagen derpå, men man kan afhjælpe rigtig meget af det ved at sørge for at få masser af vand indenbords i løbet af dagen.

Planlæg nogle sjove lege

Sidst men ikke mindst er der underholdningen, og her er det en rigtig god ide hvis du på forhånd har planlagt nogle sjove festlege. Du kan bruge Google til at få mere inspiration til hvilke lege der kunne være særligt sjovt, men afhængig af hvem der er til festen kunne det f.eks. være en leg som limbo, forskellige former for quiz’er, eller druklege, som jo også må siges at være oplagte lege når nu der er tale om en Oktoberfest hvor øllet flyder.

Vi håber du får en rigtig god fest – skriv gerne en kommentar om hvordan den er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *