5 musiknumre man bare MÅ danse til

Ved de fleste fester er dansegulvet en helt uundværlig faktor. Først på aftenen er der ofte tomt, og mange skal lige have et par øl, før de begiver sig ud i løssluppen dans. Dog er der nogle musiknumre, som man bare ikke kan stå stille til, og man MÅ bare overgive sig til dansegulvet og musikkens sprøde toner. Her kommer fem bud på klassikere, som med garanti får gæsterne til at kridte danseskoene.

  • Hit nummer 1: ”Wannabe” af Spice Girls – ja, hittet er fra midten af 90’erne, men efter et par øl holder den altså stadig! Især festens piger vil fyre den af til dette nummer, som gerne må spilles mere end én gang på en aften!!
  • Hit nummer 2: ”Cheap Thrills” af Sia – her er vi ude i et sprit nyt hit fra 2016, som de færreste kan stå stille til.
  • Hit nummer 3: ”Single ladies” af Beyoncé. Man mærker ikke, at dette nummer har næsten 10 år på bagen – alle piger strømmer stadig til gulvet og peger febrilsk på deres ringefinger under det genkendelige omkvæd ”if you liked it, then you should have put a ring on it… ”. Mange drenge er dog også hemmeligt forelskede i dette lækre pop nummer af selveste Queen B.
  • Hit nummer 4: ”Kom tilbage nu” af Danseorkestret. De gode gamle danske har som regel en god effekt til diverse fester, da numrene er forbundet med en stor portion nostalgi og glæde.
  • Hit nummer 5: ”Lean on” af Major Lazer feat. Danske MØ og DJ Snake. Da nummeret kom frem i 2015 var det de færreste, som ikke var ude at svinge hofterne til de sprøde toner, og nummeret holder stadig! Der er en lækker sommerstemning over nummeret, hvilket er perfekt til sommerens mange gode fester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *